Grizzlv Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia Szukam słuchawek - głównie do odsłuchu muzyki w wysokiej jakości, filmów gier też byłoby dobrze jakby dawały radę. Budżet około 600 zł, planuje podłączyć je pod zen air dac myślałem nad dt770 pro ale widziałem dużo opini, że w odsłuchu niezbyt sobie radzą i są głównie do produkcji itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 stycznia Udostępnij Napisano 8 stycznia Cześć, jest sporo użytkowników, którzy lubią Beyery DT770 Pro przy "codziennym użytkowaniu" Warto sprawdzić jeszcze Hifiman HE400SE oraz ATH-AD700X od Audio Technici. To też granie neutralne, Hifimany grają lekką V-ką, ale lżejszą niż Beyerdynamici. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 stycznia Udostępnij Napisano 11 stycznia Dnia 8.01.2024 o 09:25, Grizzlv napisał: Szukam słuchawek - głównie do odsłuchu muzyki w wysokiej jakości, filmów gier też byłoby dobrze jakby dawały radę. Budżet około 600 zł, planuje podłączyć je pod zen air dac myślałem nad dt770 pro ale widziałem dużo opini, że w odsłuchu niezbyt sobie radzą i są głównie do produkcji itp. Cześć Obowiązkowo posłuchaj Audio Technica A550Z https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-a550z.html Rozdzielcze i precyzyjne słuchawki, łatwe do napędzenia i teraz w naprawdę atrakcyjnej cenie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyki78 Napisano 12 stycznia Udostępnij Napisano 12 stycznia Miesiąc temu kupiłem model wyższy bo A990Z. Moim zdaniem warto dołożyć a przecież to 300 zł więcej raptem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts