Tomasz S. Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia @Chmarski ma mnie smucić ,że na kolumnach dźwięk mnie nie drażni? Bez przesady, nie jestem audiofilem ja tam się raczej z tego cieszę, prędzej słuchawki zmienię na mniej basowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Gora Napisano 18 stycznia Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 6 godzin temu, Tomasz S. napisał: Tak swoja droga miałbym do Ciebie prośbę. Korzystając z Twojego sprzętu mógłbyś posłuchać Something Real - Post Malone ( album Austin ). Nie wiem czy mam za dużo basu w słuchawkach czy chodzi o wzmacniacz ( ale próbował na 2 ). Może mam za słabą separację w nich poprostu i się troche ten kawałek zlewa jakby był przesterowany w głośniejszych partiach tam jak jest chórek. Też tak ma Przed chwilą odsłuchałem (znaczy starałem się) ten kawałek ze Spotify. Ewidentne przesterowanie, w słuchawkach aż charczy basem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia 52 minuty temu, Martin Gora napisał: Przed chwilą odsłuchałem (znaczy starałem się) ten kawałek ze Spotify. Ewidentne przesterowanie, w słuchawkach aż charczy basem. Czyli nie kwestia sprzętu ale taki mastering. Widocznie to nie kawałek na słuchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 18 stycznia Udostępnij Napisano 18 stycznia 5 minut temu, Tomasz S. napisał: Widocznie to nie kawałek na słuchawki. Na moje kolumny też nie. Bootlegi lepszej jakości słyszałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia 18 godzin temu, Martin Gora napisał: Możesz napisać jak doszedłeś do tego ekranu? U siebie nie widzę czegoś takiego a wydaje mi się że przeklikałem całe menu. Nie mam go juz u siebie. Więc teraz już nie powiem kroków. Najnowszy soft? Dobrze że sięwyjaśniło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts