ultradeli Napisano 15 stycznia 2024 Napisano 15 stycznia 2024 Dzień dobry Jestem w posiadaniu amplitunera Yamaha V6A + Dali Oberon 7 + Dali Oberon Vokal + Dali Sub E12F + Musiccast 20 x 2 szt. Do kina super, lecz do muzyki/stereo… czegoś brakuje… wiem, że może być lepiej, bardziej czysto… Dlatego poszukuje urządzenia, które doda kopa. Słucham dużo przy niskiej głośności, i muzyka brzmi średnio - sam nie wiem jakiego urządzenia szukać: czy ma to byc wzmaczniacz, końcówka mocy, przedwzmacniacz? Czy jest jakiś sens to rozdzielić? Mowa tutaj o tym, że do kina grałaby Yamaha a do muzyki wzmacniacz z kolumnami Słucham głównie, polskiej muzyki pop, hip-hop, elektro house. Kwota, jaką chciałbym przeznaczyć to maks 3000 zł za urządzenie Odpisz, cytując
Kw202 Napisano 15 stycznia 2024 Napisano 15 stycznia 2024 1 godzinę temu, ultradeli napisał: sam nie wiem jakiego urządzenia szukać Szukaj wzmacniacza stereo, fajnie jak by miał dodatkowe wejście i wyjście bypass(przyda ci się też w kinie) Odpisz, cytując
Q21 Napisano 16 stycznia 2024 Napisano 16 stycznia 2024 Cześć, jak wyżej, wzmacniacz z wejściem by-pass może być fajną opcją. Na pewno rozważyłbym Audiolaba 6000A, Cyrus One Oba dobrze dogadują się z Oberonami, są po lekko cieplejszej stronie. Odpisz, cytując
Recommended Posts