AudioTube Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Fajna dynamika. Dla „odważnych inaczej”, można Menuetto zepsuć poprzez zastosowanie odpowiednich kondów/tylko nie Mundorfy i cienki kocyk z kolumn się osunie. Wiedza plus godzina roboty i można z nim przepięknie żyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 19 stycznia Udostępnij Napisano 19 stycznia Jednak... co w domu to w domu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Dnia 19.01.2024 o 08:20, zolt napisał: Też się zdziwiłem. Myślałem, że cena używki będzie niższa. Ale póki co takie są wystawione. Raczej za tyle nie zejdą biorąc pod uwagę, że można ogarnąć jakiś rabat na nowym produkcie. Nie jest to produkt popularny. Sporo sklepów, nawet tych wiekszych nie ma ich w ofercie. Np branża z forum tu. No ale mimo wszystko. W takim razie chwilę poleży. Dnia 19.01.2024 o 08:58, AudioTube napisał: Dla „odważnych inaczej”, można Menuetto zepsuć poprzez zastosowanie odpowiednich kondów/tylko nie Mundorfy i cienki kocyk z kolumn się osunie. Wiedza plus godzina roboty i można z nim przepięknie żyć. Nie próbowałem, nie wiem. Dnia 19.01.2024 o 11:40, LICHU napisał: Jednak... co w domu to w domu. Będzie testowane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LICHU Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Już po testach 🙂 zostaję hehe zdeklasował yamahe i to dość brutalnie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Szymański Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Dnia 22.01.2024 o 12:03, LICHU napisał: Już po testach 🙂 zostaję hehe zdeklasował yamahe i to dość brutalnie. Cxa81? Też stoje przed wyborem tylko że rn800a i cxa80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Cxa 80 się może trochę różnic. Ma inny dac niż nowszy model Cxa81. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego Dnia 22.01.2024 o 12:03, LICHU napisał: Już po testach 🙂 zostaję hehe zdeklasował yamahe i to dość brutalnie. Też tak uważam 14 godzin temu, Tomek Szymański napisał: Cxa81? Też stoje przed wyborem tylko że rn800a i cxa80 CXA80 i CXA81 grają dużo lepiej. To level wyżej. Starszy CXA80 ma potencjometry. 81 nie. Ma krótsza ściezkę toru. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts