Co dalej Napisano 20 stycznia 2024 Napisano 20 stycznia 2024 Cześć ,witam Was serdecznie mam mały dylemat i potrzebuję pomocy . Mianowicie interesuje mnie zakup jakiegoś niedrogiego sprzętu audio.Mam na oku Klipsch The Five Maclaren Edition ,Kef Lsx2 ,albo wiim amp + kef ls50 meta /Solano BS 283.Pomóżcie który z nich wybrać .Słucham muzyki głównie hh ,wiolonczeli jak np. L.sterling.Dużo muzyki najlepiej strumieniowo i przez bt . Chciałbym jeszcze by były jakieś efekty w trybie oglądania filmów w tv.Lubię bardzo bas niskoschodzacy,czy potrzebuję do wszystkiego z wymienionych dokupować suba?!Dajcie znać co jest najlepszym wyborem z tych wymienionych .Z góry dzięki i pozdrawiam! Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 stycznia 2024 Napisano 22 stycznia 2024 Cześć, jak duże masz pomieszczenie? Ile chciałbyś wydać na swój zestaw? Jak rozumiem, w grę nie wchodzą kolumny podłogowe, więc w zależności od Twoich preferencji co do basu, jest prawdopodobne, że subwoofer się przyda, zwłaszcza przy takich maleństwach jak LSX II, czy LS50 Meta Warto spojrzeć na SVS SB-1000 wśród tańszych opcji. Klipsch The Fives mają już mocniejsze zejście, warto też sprawdzić Monitor Audio Silver 100, a drożej KEF R3 Meta. To oczywiście jedne z wielu opcji, zapraszamy do kontaktu i umówienia się na odsłuchy, sprawdzisz u nas wiele opcji Odpisz, cytując
Recommended Posts