orzelm Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia Cześć, Piszę tego posta ponieważ szukam kogoś kto się na sprzęcie i mógłby doradzić. Aktualnie posiadam: Kolumny Definitive Technology BP9080x i głośnik centralny Definitive Technology CS9060. Napędza je amplituner Marantz SR7015. Jeśli chodzi o kino domowe, to zestaw jest zadowalający Natomiast wydaje mi się, że jeśli chodzi o odtwarzanie muzyki, to jest miejsce na poprawę. Z tego powodu zastanawiam się nad kupnem końcówki mocy. Poczytałem różne recenzje (swoją drogą im więcej czytam tym mniej wiem) i rozsądną opcją wydaje mi się Emotiva BasX A2. Pytanie czy ktoś ma z tym sprzętem doświadczenie, czy to dobry wybór? Nie wiem też czy mądrzejsze nie byłoby zakupienie w miejsce A2 wersji A5, któa mogłaby od razu niedużym kosztem poprawić i tak już swienie grające audio filmowe (czy lepiej jednak skupić się już tylko na stereo?). Z góry dzięki za opinie, porady jak i inne propozycje. Pozdrawiam 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 20 stycznia Udostępnij Napisano 20 stycznia Jesteś zadowolony z KD więc podciagnij tylko stereo . Ale nie końcówką mocy tylko Integrą z opcją końcówki ,czyli z wejściem Main in . Do wyboru do koloru . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzelm Napisano 20 stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 stycznia @Dedal, czyli w tym przypadku przykładowo mógłby pomóc Marantz PM7000N, jeśli dobrze rozumiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Cześć, a czego dokładnie brakuje Ci w stereo? Szukając wzmacniacza z wejściem by-pass warto sprawdzić Audiolaba 7000A, Musical Fidelity M3si, czy też Atoll IN80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Zależy co lubisz, ja bym poszedł w in100 używkę on się różni od marantza , podgrzeje średnicę i doda dynamiki . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts