orzelm Napisano 20 stycznia 2024 Napisano 20 stycznia 2024 Cześć, Piszę tego posta ponieważ szukam kogoś kto się na sprzęcie i mógłby doradzić. Aktualnie posiadam: Kolumny Definitive Technology BP9080x i głośnik centralny Definitive Technology CS9060. Napędza je amplituner Marantz SR7015. Jeśli chodzi o kino domowe, to zestaw jest zadowalający Natomiast wydaje mi się, że jeśli chodzi o odtwarzanie muzyki, to jest miejsce na poprawę. Z tego powodu zastanawiam się nad kupnem końcówki mocy. Poczytałem różne recenzje (swoją drogą im więcej czytam tym mniej wiem) i rozsądną opcją wydaje mi się Emotiva BasX A2. Pytanie czy ktoś ma z tym sprzętem doświadczenie, czy to dobry wybór? Nie wiem też czy mądrzejsze nie byłoby zakupienie w miejsce A2 wersji A5, któa mogłaby od razu niedużym kosztem poprawić i tak już swienie grające audio filmowe (czy lepiej jednak skupić się już tylko na stereo?). Z góry dzięki za opinie, porady jak i inne propozycje. Pozdrawiam 🙂. Odpisz, cytując
Dedal Napisano 20 stycznia 2024 Napisano 20 stycznia 2024 Jesteś zadowolony z KD więc podciagnij tylko stereo . Ale nie końcówką mocy tylko Integrą z opcją końcówki ,czyli z wejściem Main in . Do wyboru do koloru . Pzdr Odpisz, cytując
orzelm Napisano 20 stycznia 2024 Autor Napisano 20 stycznia 2024 @Dedal, czyli w tym przypadku przykładowo mógłby pomóc Marantz PM7000N, jeśli dobrze rozumiem? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 stycznia 2024 Napisano 22 stycznia 2024 Cześć, a czego dokładnie brakuje Ci w stereo? Szukając wzmacniacza z wejściem by-pass warto sprawdzić Audiolaba 7000A, Musical Fidelity M3si, czy też Atoll IN80 Odpisz, cytując
Dedal Napisano 22 stycznia 2024 Napisano 22 stycznia 2024 Zależy co lubisz, ja bym poszedł w in100 używkę on się różni od marantza , podgrzeje średnicę i doda dynamiki . Odpisz, cytując
Recommended Posts