Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

No i fajnie.👍

Tak to juz jest, gdy sytuacja sie zmienia, zmieniamy plany, nawet kupujemy coś o czym byśmy wcześniej nie pomyśleli że kupimy.

Robotami nie jesteśmy, potrafimy swoje decyzję zmienić jeśli trzeba.

Nic w tym złego. A nawet jak najbardziej normalne.

Napisano

@DiBatonio ciągle uważam że było by dużo prościej i lepiej (że nie wspomnę że $2000 taniej) zwyczajnie wsadzić kartę pamięci do telefonu.

Gdybym miał taką możliwość to o DAP'ie bym nawet nie pomyślał przez sekundę, pewnie nawet nie przyszłoby mi to do głowy - karta w telefon i słucham muzyki cały zadowolony zamiast generować wpisy na forum.

No ale ma to swoje dobre strony - okazuje się że jeżeli w obecnych czasach ktoś słucha swojej własnej muzyki zamiast strumieniowania to jest audiofilem i potrzebuje dedykowanego urządzenia 🙂 A wiadomo że hobby musi kosztować 😉

• 4 weeks later...
Napisano

Witam bardzo serdecznie Użytkowników forum. Trafiłem tutaj szukając porady w jednym temacie:

Szukam urządzenia które będzie niezależnym od telefonu odtwarzaczem. Sony Walkman NW-A306 wydaje się mieć wszystko czego bym wymagał od takiego urządzenia, tj. możliwość używania serwisów streamingowych, możliwość rozszerzenia pamięci i długi czas pracy na baterii. Nie jestem audiofilem, nie wyczuje różnicy w brzmieniu urządzenia. Rozumiem, że aplikacje z audiobookami (tj.Legimi czy Empik) to urządzenie obsłuży? 

Czy jest szansa znaleźć inne urządzenia, które sprostałyby moim oczekiwaniom? Jakoś dźwięku nie ejst wyznacznikiem, ponieważ mój słuch i tak nie pozwoli mi jej dostrzec, skupiałbym się jedynie na tych konkretnych funkcjach. 

Już pogodziłem się z ceną tego modelu, ale może znajdę coś równie interesującego w tej kategorii cenowej.

Pozdrawiam serdecznie!