półka w konsoli Napisano 22 stycznia Udostępnij Napisano 22 stycznia Cześć, jakiś czas temu kupiłem konsolę do przedpokoju na długich, metalowych nóżkach. Chciałbym pod blatem wmontować półkę. Drewno kupię cięte na wymiar, ale zastanawiam się ja mógłbym je przyczepić do metalowych nóżek. Wolałbym w nich nie wiercić i zastanawiam się, czy można kupić jakieś blokady, które zamontowałbym na nóżkach na tej samej wysokości i podtrzymywałyby półkę. Z góry dziękuję za rady :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 stycznia Udostępnij Napisano 23 stycznia Zdjecie zapewne by pomogło coś doradzić🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Dnia 22.01.2024 o 21:15, półka w konsoli napisał: Cześć, jakiś czas temu kupiłem konsolę do przedpokoju na długich, metalowych nóżkach. Chciałbym pod blatem wmontować półkę. Drewno kupię cięte na wymiar, ale zastanawiam się ja mógłbym je przyczepić do metalowych nóżek. Wolałbym w nich nie wiercić i zastanawiam się, czy można kupić jakieś blokady, które zamontowałbym na nóżkach na tej samej wysokości i podtrzymywałyby półkę. Z góry dziękuję za rady Zrób zdjęcie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts