Aoi Tsuki Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Witam, nie mam dużego budżetu, a raczej bardzo mały max 700zł , do tej pory miałem LG HR-902TA, ale zdechło. Znalazłem coś takiego: 1 https://www.olx.pl/d/oferta/kino-domowe-yamaha-51-CID99-IDXYmcJ.html?reason=observed_ad 2 https://www.olx.pl/d/oferta/kino-domowe-wzmacniacz-denon-5-1-CID99-IDYnlVZ.html (z rozmów z właścicielem są to chyba wharfadale crystal, ale które to jeszcze nie wiem, gościu wyjechał i już nie pamięta, na weekend jesteśmy umówieni na odsłuch ) Pokój ok 13,5m2. Co byłoby lepsze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Nic z tego - jeden i drugi amplituner upchnięty w szafce i nie wiadomo ile podziała. O ile można dojrzeć co to za Yamaha to zdjęcia Denona zrobione kartoflem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego 4 minuty temu, PanKlor napisał: Nic z tego - jeden i drugi amplituner upchnięty w szafce i nie wiadomo ile podziała. O ile można dojrzeć co to za Yamaha to zdjęcia Denona zrobione kartoflem. pierwszy post w ktorym sie moge zgodzic z klorem obie propozycje na recycling elektrosmieci lub na tzw."dzialke" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego Znalazłem w Pile jeszcze coś takiego : denon-avr-1509-i-kolumny-jamo-s-416 czy to ma sens? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Wiem, że budżet nieduży ale zdajesz sobie sprawę, że to 15 letnia elektronika i głośniki niskiej jakości? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego no tak, tylko budżet na więcej nie pozwala, stare kino zdechło a chciałbym od czasu do czasu muzyki posłuchać na czymś nie plastikowym... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego 46 minut temu, Aoi Tsuki napisał: no tak, tylko budżet na więcej nie pozwala, stare kino zdechło a chciałbym od czasu do czasu muzyki posłuchać na czymś nie plastikowym... tanszego szrota z atmos nie znalazlem :) https://www.olx.pl/d/oferta/amplituner-pionner-vsx-932-CID99-IDXREUE.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego A czemu chcesz kupić zestaw kina do słuchania muzyki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego no zbytnio na kinie mi nie zależy, ale przeglądając oferty tylko to wpadło mi w oko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego To szukaj zestawów stereo: 1. Jakieś tańsze głośniki aktywne np. Edifier 2. Używany zestaw stereo z OLX 3. jak słuchasz sam to rozważ słuchawki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 1 lutego Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 16 minut temu, PanKlor napisał: To szukaj zestawów stereo: 1. Jakieś tańsze głośniki aktywne np. Edifier 2. Używany zestaw stereo z OLX 3. jak słuchasz sam to rozważ słuchawki a co polecasz do 700zł by np podpiąć do kompa optykiem, by był przyzwoity dźwięk? Tak jak pisałem miałem LG HR-902TA, dźwięk podrasowany w apo equalizer. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 1 lutego Udostępnij Napisano 1 lutego Polecam poszukać w swojej okolicy kolumn aktywnych, spełniających ww. warunki, których będziesz w stanie posłuchać i ocenić czy Ci się podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 2 lutego Autor Udostępnij Napisano 2 lutego Znalazłem coś takiego co o tym sądzicie kolumny: L766-3-drozne-kolumny-glosnikowe-H-Fi-2-szt-obudowa i do tego wmacniacz :AV2-CD608BT-wzmacniacz-Hi-Fi Lepsze od tych używek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Wątpię, żeby ktoś miał z tym do czynieia. Masz 14 dni na zwrot, spróuj sam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 8 minut temu, Aoi Tsuki napisał: Znalazłem coś takiego co o tym sądzicie kolumny: L766-3-drozne-kolumny-glosnikowe-H-Fi-2-szt-obudowa i do tego wmacniacz :AV2-CD608BT-wzmacniacz-Hi-Fi Lepsze od tych używek? negocjuj tego pioneer co ci podeslalem tj.zapytaj czy ma mikrofon,pilot,pudelko itd. 50zl pewnie jeszcze urwiesz z ceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 2 minuty temu, bora902 napisał: negocjuj tego pioneer co ci podeslalem tj.zapytaj czy ma mikrofon,pilot,pudelko itd. 50zl pewnie jeszcze urwiesz z ceny Więc kupi tego Pioneera za 800 PLN i przy pozostałym budżecie w wysokości -100 PLN podepnie do tego Pioneera jakie głośniki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aoi Tsuki Napisano 2 lutego Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2 minuty temu, bora902 napisał: negocjuj tego pioneer co ci podeslalem tj.zapytaj czy ma mikrofon,pilot,pudelko itd. 50zl pewnie jeszcze urwiesz z ceny no tak tylko to jest sam apmlituner, a ja do tej kwoty potrzebuje amplitunera i kolumny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 2 minuty temu, PanKlor napisał: Więc kupi tego Pioneera za 800 PLN i przy pozostałym budżecie w wysokości -100 PLN podepnie do tego Pioneera jakie głośniki? no chyba te LG od zestawu LG HR-902TA ? np.takie bo w budzecie https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-glosnikowy-kino-domowe-pioneer-5-1-CID99-IDK4dU9.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 5 minut temu, bora902 napisał: np.takie bo w budzecie https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-glosnikowy-kino-domowe-pioneer-5-1-CID99-IDK4dU9.html Widzę, że czytanie ze zrozumieniem kuleje. Autor chce wydać 700 PLN wieć jak starguje tego Pioneera do 8 stów to dalej wydał stówę za dużo. Dodatkowo chciałby coś nieplastikowego. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 1 minutę temu, PanKlor napisał: Widzę, że czytanie ze zrozumieniem kuleje. Autor chce wydać 700 PLN wieć jak starguje tego Pioneera do 8 stów to dalej wydał stówę za dużo. Dodatkowo chciałby coś nieplastikowego. chyba u ciebie pan klor ja podszedlem do tematu profesjonalnie wybierajac super sprzet z atmos/vision a ty co mu zaproponowales z uzywki ?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego (edytowany) @Aoi Tsuki Ciężko o coś nie plastikowego. https://allegro.pl/oferta/yamaha-wzmacniacz-tuner-rx-e100-cdx-e100-kolumny-nx-e100-14957612103 https://allegrolokalnie.pl/oferta/wieza-yamaha-pianocraft-z-pilotem-kolumnami-biala https://allegro.pl/oferta/yamaha-crx-e300-komplet-14810249963 Edytowano 2 lutego przez RLC2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego (edytowany) 5 minut temu, bora902 napisał: ja podszedlem do tematu profesjonalnie wybierajac super sprzet z atmos/vision Profesjonalnie polecilesś amplituner kina domowego, bez glosnikow ... a i tak przekroczyles budzet. Dodatkowo na kinie mu nie zalezy. Edytowano 2 lutego przez PanKlor 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bora902 Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego Przed chwilą, PanKlor napisał: Profesjonalnie polecie panie idz pan lepiej na forum elektroda jesli masz tak radzic swiezakom 😘 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 2 lutego Udostępnij Napisano 2 lutego 3 minuty temu, bora902 napisał: a ty co mu zaproponowales z uzywki ?! Zaproponowałem mu szukanie głośników aktywnych lub zestawów stereo w swojej okolicy. Vide -> czytanie ze zrozumieniem. 4 minuty temu, bora902 napisał: panie idz pan lepiej na forum elektroda jesli masz tak radzic swiezakom 😘 Idź sobie gdziekolwiek, gdzie nie będziesz zmuszony do wysiłku intelektualnego przekraczającego ogarnięcie kilku krótkich postów. Bez odbioru. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts