Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,

Rozważam zakup duetu Cabasse Abyss + Audio Monitor Gold 100 5g do niewielkiego pokoju. Po odsłuchach różnych zestawień w salonie audio ta para do mnie przemówiła od pierwszego brzmienia. Jako, że jestem totalny lajk w temacie hi-fi to pytanie czy ten związek na dłuższą metę ma szanse się udać? 

Napisano

Jak zrobiłes odsłuch to tak.

Weź teraz ten system do odsłuchu w domu i jak tam będzie dobrze eto wybieraj.

Moim zdanniem to udane połączenie.

Nie ma elementu ostrego, nie ma analityczności nadmiernej. A nie ma tez buły czy rozlewania się dzwięku.

Cabasse tez fajnie ogarną kwestie streamów.

Testuj i daj znać.

Napisano (edytowany)
Cytat

Skoro Ci się spodobał, to jak najbardziej warto  Zapraszamy do kontaktu, przygotujemy atrakcyjną wycenę  

Fajnie, tylko po oczekiwaniu 20 minut na infolinii będąc 1 w kolejce został rozłączony. Czas zdarzenia przed chwilą, przypadek :) ?

Edytowano przez tomekck
Napisano
20 godzin temu, tomekck napisał:

Fajnie, tylko po oczekiwaniu 20 minut na infolinii będąc 1 w kolejce został rozłączony. Czas zdarzenia przed chwilą, przypadek :) ?

Niestety nie wiem, co się stało :( Mamy ostatnio bardzo duży ruch i możliwe, że była jakaś awaria. Napisz proszę wiadomość prywatną na forum :) 

Napisano (edytowany)
4 godziny temu, Q21 napisał:

Niestety nie wiem, co się stało :( Mamy ostatnio bardzo duży ruch i możliwe, że była jakaś awaria. Napisz proszę wiadomość prywatną na forum :) 

Dzisiaj ponowna sytuacja, czekałem 60 min w kolejce na połączenie i będąc 1 w kolejce zostałem rozłączony . Pewnie kolejny przypadek. Kontaktu z waszej strony też nie ma, poza odpisaniem na forum a pisałem na maila firmowego 28 godz. temu.

Edytowano przez tomekck
Napisano
Dnia 12.02.2024 o 12:57, tomekck napisał:

Ja juz nie dzwonie bo pare razy tak miałem.

18 godzin temu, tomekck napisał:

Dzisiaj ponowna sytuacja, czekałem 60 min w kolejce na połączenie i będąc 1 w kolejce zostałem rozłączony . Pewnie kolejny przypadek. Kontaktu z waszej strony też nie ma, poza odpisaniem na forum a pisałem na maila firmowego 28 godz. temu.

Wycen w Nautilus 2, Electropunkt Bydgoszcz ale jest jeszcze kilka salonów gdzie warto zadzwonić.

Ja już jak coś robie to dzwonię tam. Bo tu u kolegów trzeba zdecydowanie coś zmienić.

Ale to zostawmy im.

Jesteś cierpliwy że 60 minut byłes na słuchawce. :):)

Powinieneś dostać kubek Q21 w prezencie :D