solu Napisano 12 lutego Udostępnij Napisano 12 lutego Witam mam dylemat. Czy jest sens wymieniać amplituner Yamaha rx-v340rds na Yamaha rx-v6a mając kolumny magnat 880 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 lutego Udostępnij Napisano 13 lutego Cześć, a czy będziesz planował wymianę kolumn w przyszłości? Moim zdaniem Yamaha RX-V6A, czy Onkyo TX-NR5100 zagrają lepiej, ale główną różnicą i tak będzie obsługa 4K, komplet HDMI, czy usługi sieciowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 lutego Udostępnij Napisano 14 lutego Jest sens. Zyskasz na Dekoderach, dobrym dzieku przestrzennym. No chyba że masz tylko pare tych kolumn to jednak coś innego stereo uderzaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solu Napisano 14 lutego Autor Udostępnij Napisano 14 lutego Układ 5.1Mimo to że zestaw kolumn ma 20 lat sugerujesz wymianę? 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Jest sens. Zyskasz na Dekoderach, dobrym dzieku przestrzennym. No chyba że masz tylko pare tych kolumn to jednak coś innego stereo uderzaj. Do kolumn mam sentyment ale też na brzmienie nie narzekam. Chodzę po znajomych którzy mają nowe zabawki - nie przekonują mnie albo mają coś w ustawieniach sprzętu nie tak no albo te nowe cacka nie różnią się tak bardzo od tych starszych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 lutego Udostępnij Napisano 15 lutego nie , kolumny to Twoja indywidualna sprawa. Jeśli są sprawne i lubisz ich dzwiek. No to je zostaw. Na samym amplitunerze zyskasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts