PanKlor Napisano 3 kwietnia Udostępnij Napisano 3 kwietnia 3 minuty temu, Torettor napisał: Sam sub z tego co pamiętam schodzi tylko do 50hz. Ładnie pracował lecz chciało by się więcej. Sub schodzący do 50 Hz to z pewnością nie jest sub do kina a i do muzyki pewnie są lepsze rozwiązania. Średniej klasy kolumny tyle osiągają. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 kwietnia Udostępnij Napisano 5 kwietnia Dokładnie To nie sub nawet. On ma z reguły uzupełniać dolne pasmo. A to w realu jest dolne pasmo kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torettor Napisano 6 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 6 kwietnia W praktyce nadawał się tylko do uzupełnienia muzyki. Ogólnie przy tym zestawie czegoś mi brakowało. Będę szukał dalej, używanych. Jakie marki, warto brać pod uwagę, w cenie 3000-6000zl? Jakieś przykłady? Na odsłuchu monitory audio przypadły mi do gustu. Jakie głośniki mogą brzmieć podobnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 kwietnia Udostępnij Napisano 9 kwietnia Mówmy dalej o zestawie 5.1? To nie wiem czy dostaniesz serie Silver ale Bronze pewnie tak. Może. Nie sledze rynku wtórnego za czesto już. Warto też szukać Magnatów serii Quantum 75x albo Heco Celan GT. Metas XT. Może starsze Cantony Chrono? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts