Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dnia 14.11.2024 o 08:31, pablo11 napisał: Przez pomyłkę sorry,czasem coś przez pośpiech schrzanię,ale i tak,że się dokopałeś 👍 Spoko spoko. Trzeba być czujnym 21 godzin temu, pablo11 napisał: Jak tutaj wszyscy podsumowują wątek: -Co mam kupić? Zawsze jedna puenta: -Tylko odsłuch. I tą drogą chce iść. Jedna jedyna słuszna. Yaqin całkiem ciekawe lampy robił swego czasu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo11 Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Piotr Sonido napisał: Spoko spoko. Trzeba być czujnym Jedna jedyna słuszna. Yaqin całkiem ciekawe lampy robił swego czasu Piotrze czy uważasz,że magnat ma 900 zagra bardziej miękko i z lepszym zejściem niż DENON pma 900 hne,bo po przesiadce spowrotem z Lyngdorfa jest o wiele bardziej żywo,potężniej i trochę bardziej miękko z Denonem. Pytam dlatego,że Yaqiny chyba nie mają wejścia na suba,a jednak on dociąża.Przypomnę,że mam Svs-a sb2000 pro i okazuje się,że gdy ustawiłem odcięcie na 48hz i głośność na -15db to świetnie się zgrywa (Lyngdorf mnie tego nauczył😉)i nie słychać plomby,jest bajka,słucham tak od tygodnia i nie mogę dosłuchać się wad ,wcześniej miałem odcięcie na 60hz i głośność na 10db i to był błąd bo ja chciałem usłyszeć suba i to był zły ruch,teraz według internetowych zaleceń podszedłem do sprawy odwrotnie i ustawiłem go ,żeby nie słyszeć jak gra tylko słyszeć,że jak go wyłączę to czuć jego brak i to była dobra droga,teraz jest ok.👍Tylko ten bas z kolumn jest trochę za twardy,ale,żeby była jasność to w mniejszości utworów jakie słucham i chciałbym go lekko zmiękczyć,no i przy okazji może zejście się poprawi. Wracając jednak do wzmacniaczy,chciałbym zacząć od magnata ma 900 poprzez Vincenta 237 aż do lampy i moje pytanie do Ciebie(w końcu🙂)czy magnat ma 900 zmiękczy bas i poprawi zejście w stosunku do Denona czy raczej nie i od razu level dalej tzn.Vicek lub lampa ? Czy ten Denon to w ogóle jest cieplejszym czy naturalnie grającym wzmakiem,żebym miał jakieś wyobrażenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts