Rafał S Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca Jak w temacie. Cel: wyłącznie kolekcjonerski. Używany na gwarancji lub vintage po fachowym serwisie. Uwaga: proszę mi nie oferować tandety, argumentując, że "przecież wszystkie strzelają tak samo". Zapłacę za ładną konstrukcję - nie interesuje mnie coś, co tylko "działa". 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 3 marca Udostępnij Napisano 3 marca https://www.atenagun.pl/sklep/karabin-m1-garand-kal-30-06-z-luneta-m84/ Będzie jak z Battlefielda 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 9 marca Udostępnij Napisano 9 marca @Rafał Sa dobrze strzelasz 🙂? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 11 marca Autor Udostępnij Napisano 11 marca Dnia 9.03.2024 o 14:33, Dedal napisał: @Rafał Sa dobrze strzelasz 🙂? Nigdy nie próbowałem i nie miałem tego w planach. Uważasz, że powinienem? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca (edytowany) Fajna sprawa . Naturalnie że rekreacyjnie nie po to by zabijać 😂 Fajna maszyna ,oddałem kilka strzałów 😉 Edytowano 11 marca przez Dedal 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca Kolega sprzedaje Mausera M96: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 marca Udostępnij Napisano 11 marca Poczuje się jak Boguś 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts