kulavi Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca Witam! Chciałbym kupić kolumny estradowe aktywne do grania imprez kameralnych - x<100 osób. Muzyka w klimacie trance, psytrance, psybient, dnb, jungle, ale też klasyki lat 60-90, rock, reggae; do tego jakieś karaoke, quizy hehe. Mam mixer Reloop RXM31i. Mój budżet - 3-4k PLN. Myślałem o jakimś zestawie 2.1 lub 2.2. Co byście polecili, koledzy forumowicze? Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 marca Udostępnij Napisano 13 marca 4 godziny temu, kulavi napisał: Witam! Chciałbym kupić kolumny estradowe aktywne do grania imprez kameralnych - x<100 osób. Muzyka w klimacie trance, psytrance, psybient, dnb, jungle, ale też klasyki lat 60-90, rock, reggae; do tego jakieś karaoke, quizy hehe. Mam mixer Reloop RXM31i. Mój budżet - 3-4k PLN. Myślałem o jakimś zestawie 2.1 lub 2.2. Co byście polecili, koledzy forumowicze? Pozdro Cześć, Sądzę, że musisz ten temat poruszyć na innym forum, w kierunku rynku PRO. Nic ze sprzętów, przeznaczonych "do domu" nie spełni funkcji, której oczekujesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca Udostępnij Napisano 14 marca Słucham takiej muzyki. Ale to nie to forum. Koledzy wyżej mają racje Jak to domu to podpowiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts