Greg M Napisano 15 marca 2024 Napisano 15 marca 2024 Witam, Mam okazje zamienić kolumny jak w tytule Zensor 3 na Zensor 7 czego mogę sie spodziewać ?? Słyszałem że lepszego basu a tego akurat mi nie brakuje bo mam subwoofer a czy coś jeszcze?? Pozdrawiam Odpisz, cytując
Jolly Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 15.03.2024 o 10:50, Greg M napisał: Witam, Mam okazje zamienić kolumny jak w tytule Zensor 3 na Zensor 7 czego mogę sie spodziewać ?? Słyszałem że lepszego basu a tego akurat mi nie brakuje bo mam subwoofer a czy coś jeszcze?? Pozdrawiam Cześć, Jaki efekt dała zamiana? Pytam ponieważ sam zastanawiam się nad zminą w drugą stronę, czyli z Zensor 7 bez subwoofera => Zesor 3 + subwoofer. Pozdrawiam, Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Jolly napisał: Cześć, Jaki efekt dała zamiana? Pytam ponieważ sam zastanawiam się nad zminą w drugą stronę, czyli z Zensor 7 bez subwoofera => Zesor 3 + subwoofer. Pozdrawiam, Co chcesz uzyskać taką zmianą? I czy w obecnym systemie coś Ci nie odpowiada? Odpisz, cytując
Recommended Posts