TomTom Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Witajcie. Co byście polecili ze słuchawek dokonałowych TWS za ok 300 zł? Mam obecnie Redmi earbuds Basic i jak na swój budżet grają nawet znośnie ale nie leżą mi dobrze w uszach, co na dłuższą metę jest męczące. Przyznam, że z racji na telefon i zegarek Samsunga kusi mnie aby kupić Galaxy Buds Pro 2 no ale sporo przekraczają budżet i chyba nie są warte aby tak dużo za nie zapłacić. Dzięki za sugestie Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 marca Udostępnij Napisano 19 marca Dnia 18.03.2024 o 17:18, TomTom napisał: Witajcie. Co byście polecili ze słuchawek dokonałowych TWS za ok 300 zł? Mam obecnie Redmi earbuds Basic i jak na swój budżet grają nawet znośnie ale nie leżą mi dobrze w uszach, co na dłuższą metę jest męczące. Przyznam, że z racji na telefon i zegarek Samsunga kusi mnie aby kupić Galaxy Buds Pro 2 no ale sporo przekraczają budżet i chyba nie są warte aby tak dużo za nie zapłacić. Dzięki za sugestie Pozdrawiam Czesć Naprawdę bez konkurencyjne, Audio Technics SQ1TW https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-sq1tw.html?color=1709&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7-SvBhB6EiwAwYdCAXKejgVpvR-YUURf89Aj1i1K1qVGZLQgio1_H-eh94inEQRlHopUCRoCZxkQAvD_BwE Za 199 gwarantujemy, że lepiej nie kupisz! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Przyznam się że się skusiłem na te SQ1TW bo potrzebowałem czegoś poręcznego na spacery z psem etc. Początkowo byłem lekko rozczarowany bo wydawały mi się niewygodne ale po zmianie gumek na mniejsze jest już fajnie. Słucham od dwóch godzin Tidala i zauważam że dźwięk się poprawia z każdym kwadransem. Ogólnie grają przyjemnie i niemęcząco. To już czwarte ATH w rodzinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Dnia 22.03.2024 o 15:52, Paweł Pawlik napisał: Przyznam się że się skusiłem na te SQ1TW bo potrzebowałem czegoś poręcznego na spacery z psem etc. Początkowo byłem lekko rozczarowany bo wydawały mi się niewygodne ale po zmianie gumek na mniejsze jest już fajnie. Słucham od dwóch godzin Tidala i zauważam że dźwięk się poprawia z każdym kwadransem. Ogólnie grają przyjemnie i niemęcząco. To już czwarte ATH w rodzinie To świetnie, miło nam słyszeć, że słuchawki Ci się sprawdzają! i to w dodatku czwarty model z tej marki Zapraszamy w przyszłości, po kolejne, hehe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts