Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witajcie. Co byście polecili ze słuchawek dokonałowych TWS za ok 300 zł? Mam obecnie Redmi earbuds Basic i jak na swój budżet grają nawet znośnie ale nie leżą mi dobrze w uszach, co na dłuższą metę jest męczące. Przyznam, że z racji na telefon i zegarek Samsunga kusi mnie aby kupić Galaxy Buds Pro 2 no ale sporo przekraczają budżet i chyba nie są warte aby tak dużo za nie zapłacić. 

Dzięki za sugestie

Pozdrawiam 

Napisano
Dnia 18.03.2024 o 17:18, TomTom napisał:

Witajcie. Co byście polecili ze słuchawek dokonałowych TWS za ok 300 zł? Mam obecnie Redmi earbuds Basic i jak na swój budżet grają nawet znośnie ale nie leżą mi dobrze w uszach, co na dłuższą metę jest męczące. Przyznam, że z racji na telefon i zegarek Samsunga kusi mnie aby kupić Galaxy Buds Pro 2 no ale sporo przekraczają budżet i chyba nie są warte aby tak dużo za nie zapłacić. 

Dzięki za sugestie

Pozdrawiam 

Czesć

Naprawdę bez konkurencyjne, Audio Technics SQ1TW

https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/audio-technica-ath-sq1tw.html?color=1709&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw7-SvBhB6EiwAwYdCAXKejgVpvR-YUURf89Aj1i1K1qVGZLQgio1_H-eh94inEQRlHopUCRoCZxkQAvD_BwE

Za 199 gwarantujemy, że lepiej nie kupisz!

Napisano

Przyznam się że się skusiłem na te SQ1TW bo potrzebowałem czegoś poręcznego na spacery z psem etc. Początkowo byłem lekko rozczarowany bo wydawały mi się niewygodne ale po zmianie gumek na mniejsze jest już fajnie. Słucham od dwóch godzin Tidala i zauważam że dźwięk się poprawia z każdym kwadransem. Ogólnie grają przyjemnie i niemęcząco.

To już czwarte ATH w rodzinie :)

Napisano
Dnia 22.03.2024 o 15:52, Paweł Pawlik napisał:

Przyznam się że się skusiłem na te SQ1TW bo potrzebowałem czegoś poręcznego na spacery z psem etc. Początkowo byłem lekko rozczarowany bo wydawały mi się niewygodne ale po zmianie gumek na mniejsze jest już fajnie. Słucham od dwóch godzin Tidala i zauważam że dźwięk się poprawia z każdym kwadransem. Ogólnie grają przyjemnie i niemęcząco.

To już czwarte ATH w rodzinie :)

To świetnie, miło nam słyszeć, że słuchawki Ci się sprawdzają! i to w dodatku czwarty model z tej marki :)

Zapraszamy w przyszłości, po kolejne, hehe :)