Gumowe Ucho Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca (edytowany) Będę składał kino dla rodziców, 5.1.4 najpewniej Denon 3800 albo Onkyo 7100 (Dirac!), moooże naciągnę na 7.1.4 ale tu już końcówka mocy itd. (a może aktywne KLIPSCH R-41PM przez RCA!) Myślę o samych monitorach, super byłoby zmieścić się w 500zł/szt. Elac-ów słuchałem u znajomego w stereo na imprezie i byłem zachwycony mimo że muzyka była z YouTube. Rozumiem, że Klipsch i Onkyo grałoby bardzo jasno, ale może Dirac coś pomoże? Otwarty salon w domu, okna, płytki - daleko będzie do profesjonalnej salki, gruby dywan i książki to raczej max "adaptacji". Edytowano 21 marca przez Gumowe Ucho Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 marca Udostępnij Napisano 21 marca Skoro będzie daleko do adaptacji to jednak spróbowałbym z Elacami, System Audio Saxo 1 lub Argon Audio Forus 5 Góra może nie przypaść do gustu w takim pomieszczeniu z Klipschami 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 marca Udostępnij Napisano 22 marca Te Kipsche w zasadzie jedne i drugie są mega kiepskie. Do Onkyo 7100 zdecydowanie ELAC B6.2. Tanie a na prawde dobre. Na surround może lecieć B5. Do Denona 3800 z kolei polecam sparować Bronze 100 + FX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts