Piotr Sonido Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Dnia 23.03.2024 o 15:19, Łukasz Jasiński WooCasH TECH napisał: Wiem że wcześniej zakładałem temat o głośnikach do 1000zł używanych ale doszedłem do wniosku że zwiększę budżet 2x i kupie nowe na gwarancji. W tym budzecie kupisz lepsze ale wciąż używane. Serio. Lepiej idż w ta stronę. Dnia 23.03.2024 o 15:19, Łukasz Jasiński WooCasH TECH napisał: Mam kilka modeli na "oku" STX F-360 n Indiana Line DJ308 MAGNAT SUPREME 802 MAGNAT Tempus 55 Monitor Audio Bronze 50 INDIANA LINE Nota 550 X Indiana Line Tesi 561 - Te znalazłem w Outlecie za 800zł szt. ELAC Debut Reference B6 Taga Harmony TAV-607F Indiana Line Tesi 561 Jeśli koniecznie musza być nowe to z tych Magnat Tempusy. Tannoy Revolution to jednak inne brzmienie niż Fyne. I ja tez nie przepadam za modelem F500. 501ki graja lepiej. Uzywane i kupisz na prawdę coś fajnego A jest wybór w tej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jasiński WooCasH TECH Napisano 25 marca Autor Udostępnij Napisano 25 marca 20 minut temu, Piotr Sonido napisał: W tym budzecie kupisz lepsze ale wciąż używane. Serio. Lepiej idż w ta stronę. Jeśli koniecznie musza być nowe to z tych Magnat Tempusy. Tannoy Revolution to jednak inne brzmienie niż Fyne. I ja tez nie przepadam za modelem F500. 501ki graja lepiej. Uzywane i kupisz na prawdę coś fajnego A jest wybór w tej cenie. Używane nie wchodzą nawet w grę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Cześć Ja tam dość lubię F500 i też uważam, że warto je sprawdzić, podobnie jak Monitor Audio Bronze 100. Warto też sprawdzić System Audio Saxo 5, Q Acoustics 3030i i resztę opcji z naszego filmu Zachęcam do obejrzenia, a także wizyty w naszym salonie na odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 marca Udostępnij Napisano 26 marca 23 godziny temu, Łukasz Jasiński WooCasH TECH napisał: Używane nie wchodzą nawet w grę Noto Tempusy jesli podłogowe Bronze 100 jesli monitory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts