Serenity20 Napisano 17 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia czy do tych atmosowych głośników na suficie potrzeba puścić tez 4 przewody do 4 sztuk ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serenity20 Napisano 18 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia jakbym brał jednak te atmosy 5.2.4 to co sądzicie o tym amplitunerze Denon AVC-X3800H można go kupic obecnie za 4891 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Jest OK. Warto rozważyć zakup Dirac Live albo konkurencję typu Pioneer LX305 (Dirac Live dostajesz od razu, nie trzeba dopłacać). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serenity20 Napisano 18 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia (edytowany) 1 godzinę temu, PanKlor napisał: Jest OK. Warto rozważyć zakup Dirac Live albo konkurencję typu Pioneer LX305 (Dirac Live dostajesz od razu, nie trzeba dopłacać). warto dopłacac do Pioneer VSX-LX504 ? czy ma tez Dirac Live? Edytowano 18 kwietnia przez Serenity20 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia Do 505 tak, do 504 nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 11 godzin temu, Serenity20 napisał: jakbym brał jednak te atmosy 5.2.4 to co sądzicie o tym amplitunerze Denon AVC-X3800H można go kupic obecnie za 4891 zł Fajny model. Mozna go kupić dużo taniej. Poczekaj na pormocję. Był a 3500 zł? Dobrze pamiętam? Pioneer ma na pokładzie. Jestem zdania jak Butler. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Nie x3800nchuba gdzieś za 4200 na Amazonie bywał. Za 3500 jeszcze nie widziałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebcio Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2 godziny temu, PanKlor napisał: Nie x3800nchuba gdzieś za 4200 na Amazonie bywał. Za 3500 jeszcze nie widziałem. DATA ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA 14 listopada 2023 SUMA 3 772,04 PLN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Gratulacje. Dalej nie 3500 ale bardzo dobra cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serenity20 Napisano 19 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia jednak zdecydowałem się na 5.1 z uwagi iż większośc filmów w wersji z lektorem/dubingiem nie ma Atomsa, tylko w jezyku angielskim. Moge prosić o złożenie takiego zestawu 5.1 może być z 2 subwooferami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Przecież dostałeś przynajmniej kilka propozycji... czegoś jeszcze brakuje? Subwoofery to raczej droga zabawa, w budżecie 10k raczej nie do zrobienia a jeżeli już to mocno kosztem jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Dnia 19.04.2024 o 08:37, PanKlor napisał: Nie x3800nchuba gdzieś za 4200 na Amazonie bywał. Za 3500 jeszcze nie widziałem. Ok może przekręciłem. Ale bywał taniej. 3900 był na Amazon DE Sprawdziłem w Necie Dnia 19.04.2024 o 11:23, Lebcio napisał: DATA ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA 14 listopada 2023 SUMA 3 772,04 PLN A to jeszcze ładniej. Dnia 19.04.2024 o 11:26, PanKlor napisał: Gratulacje. Dalej nie 3500 ale bardzo dobra cena. Tak. Z ta ceną przegiołem. Przepraszam. Może to życzenie bylo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts