jabar Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Zastanawiam się czy istnieje rozwiązanie takiej sytuacji. TV + wiim mini + wzmacniacz. Zarówno TV jak i wiim mini mają tylko jedno wyjście optyczne i jest to toslink. Większość wzmacniaczy ma 2 wejścia optyczne, toslink i coaxial. I teraz pytanie jak podłączyć optycznie zarówno TV jak i wiim mini do takiego wzmacniacza? Czy użycie takiego adaptera rozwiąże ten problem i wszystko będzie dobrze działać? Może ktoś ma jeszcze inne pomysły? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Kup sobie przetwornic cyfrowo analogowy DAC z dwoma wejściami optycznymi. Z przetwornika wyjdziesz analogowo RCA do wzmacniacza. Będziesz na DACu przełączał wiim czy tv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Ja używałem switcha optycznego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabar Napisano 24 marca Autor Udostępnij Napisano 24 marca 13 minut temu, Artur Charicki napisał: Kup sobie przetwornic cyfrowo analogowy DAC z dwoma wejściami optycznymi. Z przetwornika wyjdziesz analogowo RCA do wzmacniacza. Będziesz na DACu przełączał wiim czy tv. To ma być raczej ekonomiczne rozwiązanie 13 minut temu, Chmarski napisał: Ja używałem switcha optycznego Coś takiego? switch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Inny, ale coś w tym stylu stylu. Mój ma 4 wejścia i jedno wyjście. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca Switch optyczny jest bezpieczniejszy niż konwerter faktycznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts