tomasz1w Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia Dnia 4.04.2024 o 08:00, Michal86 napisał: Główne pytanie - lepiej tani Wiim Amp I droższe kolumny, czy mniej więcej po równo rozkładać kasę miedzy wzmacniacz i głośniki? Wzmacniacz 30-40%, kolumny 60-70%. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 6 kwietnia Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2 minuty temu, tomasz1w napisał: Wzmacniacz 30-40%, kolumny 60-70%. Dlaczego nie trzymasz się tej zasady ? Ok, na styku, ale się trzymasz Ja się nie trzymam, i jeszcze zagnę te proporcje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz1w Napisano 7 kwietnia Udostępnij Napisano 7 kwietnia 8 godzin temu, terracan1929 napisał: Dlaczego nie trzymasz się tej zasady ? Bo u mnie się sprawdzała. Uważam, że więcej zależy od kolumn, niż od wzmacniacza. Choć nie przeczę, że jest masa dobrych systemów gdzie proporcję są odwrócone. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 kwietnia Udostępnij Napisano 9 kwietnia Dnia 5.04.2024 o 20:49, jabar napisał: Wtedy robi sie 3000zl vs 1600zl i nie ma hdmi arc, ale razem z Heco 700 nadal miesci sie w budzecie autora 🙂 Trudne wybory 🙂 No tak. Chodź umówmy się to nadal budżetowy sprzet. Ale tak no jakby nie patrzec 100% więcej Dnia 6.04.2024 o 01:09, jackson napisał: Wiim Amp ma wbudowany EQ ktorym mozna zbudowac dzwiek pod siebie, wybrac z gotowych trybow albo samemu sobie dokrecic, osobiscie uwielbiam tryb Acoustic do muzy a Movie pod filmy 😎 ta dodatkowa korekcja daje mnostwo życia i roznych mozliwosci grania Ale nie zrobisz z niego ciepłej barwy. Dnia 7.04.2024 o 07:20, tomasz1w napisał: Bo u mnie się sprawdzała. Uważam, że więcej zależy od kolumn, niż od wzmacniacza. Choć nie przeczę, że jest masa dobrych systemów gdzie proporcję są odwrócone. Jeszcze źródło, akustyka O kablach nie mówie żeby nie robić G burzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts