Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
16 minut temu, PanKlor napisał:

Tryb dźwięku pcm a nie passthrough? 

Dźwiek Al Pro

Przy zmianie wyjścia dźwięku.Kiedy wybiorę Użyj głośnika przewodowego.Urzadzenie HDMI(Arc)

Głośnik z telewizora nie gra no i A 48 też nie jest cisza

Edytowano przez Rafał1
Napisano (edytowany)

Pomogło korzystaj z łączonego trybu dźwięku.Funkcja ta umożliwia jednoczesne odtwarzanie dźwięku z głośnika telewizora i urządzenia audio,co pozwala osobom o różnym stopniu niesprawności słuchowej wspólnie oglądać telewizję 

Telewizor zakwalifikował mnie do grupy osób z niesprawnością słuchową 🧐🤪Tyle że nie jest to tryb łączony jak w opisie.Bo kiedy wyłączę A48 z pilota nastaje cisza.Głosniki telewizora są wyciszone 

Edytowano przez Rafał1
Napisano
Dnia 26.04.2024 o 08:00, RoRo napisał:

Jeżeli cytuje się wypowiedź, w której już były cytowane wypowiedzi innych użytkowników to czasami może się to nakładać. A wtedy nie wiadomo czyj to był cytat.

Dlatego (o czym często pisałem) warto po napisaniu posta sprawdzić czy jest wszystko w porządku (jest na to kwadrans, więc w zupełności wystarczy) i edytować błędy, a poza tym nie ma sensu cytować całej wypowiedzi poprzednika gdy się odpowiada bezpośrednio po nim.

Pozdrawiam

PS. Usunąłem zdublowany post i niepotrzebne cytaty

Dzieki. Tak wiem skąd wynika ten problem. Ale to jst ciekawe bo gdzie indziej to tak nie działa. A tu latwo w takim razie komuś włozyc pod palce coś czego nie pisał :D

Ale wiemy o co chodzi. Dzieki!

Dnia 26.04.2024 o 08:59, Rafał1 napisał:

Nie miałem nigdy sprzętu powyżej 2k.

Więc jak dla mnie grają świetnie o subie nawet nieyślę.A są jeszcze nie wygrzane.Odwarzają z Tidal.

Ciekawi mnie czy usłyszę różnice między Tidal a Spotify.

Zakładam że jak na moje ucho to nie.

No chyba że tak. :)