Rocane Napisano 15 kwietnia Udostępnij Napisano 15 kwietnia Cześć! Czy ktoś słuchał tytułowego przedwzmacniacza? Porównywał? W sieci mało znalazłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Cześć, co chciałbyś o nim wiedzieć? Ogółem w tym budżecie warto jeszcze rozważyć Audiokultura Iskra 1, Rega Fono MM MK5, a także nowego iFi Zen Phono 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 16 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia Jak wypada na tle Iskry1 i PRO-JECT Tube Box S2. Czym się różni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Iskra w porównaniu z Pro-Jectem i Vincentem będzie najdokładniejsza, ale i najjaśniejsza. Dość techniczne granie. Vincent jest tu najcieplejszy, najokrąglejszy, ale i najspokojniejszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 16 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia Ok, interesująco. A jak wypadają względem siebie Pro-Ject i Vincent? Nie chcę iść w jasność, przez akustykę mam problem z dolnymi rejestrami. Który z powyższych zagra z większą muzykalnością, detalem i powietrzem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia A jaką masz wkładkę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 16 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia Aktualnie Goldring E3. Stoję przed wyborem zmiany jej na E4 lub 1006. Gramiak to Reloop Turn5. Yamaha 803D + KEF Q750 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 16 kwietnia Udostępnij Napisano 16 kwietnia Zacząłbym odsłuchy od Pro-Jecta w takim razie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 16 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia Ok, a czemu tak wybór? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 kwietnia Udostępnij Napisano 17 kwietnia Moim zdaniem nieźle zgrywa się z Goldringiem, detal i powietrze też są tu wg mnie lepiej zarysowane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts