GREKOAL Napisano 19 kwietnia Udostępnij Napisano 19 kwietnia Cześć! Chciałbym się poradzić, z racji iż kupiłem projektor obecnie jestem na etapie nagłośnienia do kina domowego i sprawa wygląda następująco, posiadam obecnie do odsłuchu muzyki kolumny MONITOR AUDIO SILVER RX6 które grają na DENONIE PMA 1500 R i chciałbym dokupić amplituner YMAHĘ RX-X475 i teraz nie wiem co mam robić, czy przepiąć do niej posiadane głośniki i dołożyć do nich MITOR AUDIO BRONZE CENTRE + MONITOR AUDIO BRONZE FX a później z czasem jeszcze dołożyć jakiś subwoofer czy kupić do kina całkowicie oddzielny zestaw KEF HTS3001SE + HTB2. Co da lepszy efekt kinowy ? Dodam jeszcze że salon około 40 m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia Witam. Jesli Ci odpowiadaja te kolumny ktore masz, dokup te ktorych potrzebujesz. Jesli masz mozliwosc przetestowania tych KEF, zrob to. I wtedy zdecyduj co dalej. Nie ma to jak samemu coś sprawdzić. Najlepiej u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Absolutnie zostaw to co masz. Tylko pomysł o wyższym modelu amplitunera. 475 będzie grał dużo gorzej od obecnego wzmacniacza. Kino będzie ok. ale seria 6 tu wzkazana. Albo także Denon X2 <- dwa na poczatku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Cześć, spokojnie szedłbym tu w MA Bronze, będzie lepiej od KEFa Warto też rozważyć wyższy model amplitunera, najlepiej z wyjściem pre-out - przyszłościowo będziesz mógł dokupić wzmacniacz z wejściem by-pass Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts