stan1005 Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia Witam ,chcę zmienić moje głośniki Edifier 1600 TIII.Proszę o pomoc ,albo zestaw 5.1 Logitech Z906 ,albo coś pokroju 2.1 lub 2.0 Edifier S2000 DB III Edifier S360 DB Co szanowne grono radzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Z906 fajnie w kinie. W stereo nie wiem. Chyba bym wolał jednak coś innego. Dlatego zastanów się pod co to chcesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Zależy co bardziej lubisz S360DB to więcej najniższego basu, nieco lepsza rozdzielczość w górze, a S2000MKIII to bardziej zróżnicowane brzmienie z lepszą średnicą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts