Reyal Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia Witam, proszę o poradę. Składam swój pierwszy zestaw stereo. Jestem także po odsłuchach różnych kolumn. Stanęło na Indiana Line Tesi 561, jednak teraz zastanawiam się, czy może jednak nie wziąć wyższego modelu 661 z dodatkowym głośnikiem niskotonowym. Jedynie co mnie martwi to, to czy mój metraż nie będzie za mały i branie mocniejszego modelu mija się z celem. Pokój ok. 18m2 (poniżej wizualizacja układu). Wzmacniacz to raczej będzie Yamaha A-S501 lub może Wiim Amp, jeszcze nie zdecydowałem. Zestaw głównie do filmów i gier (ok. 70%), reszta muzyka elektroniczna i rock. Z góry dziękuję za informację. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob74 Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia https://www.olx.pl/d/oferta/davis-acoustics-matisse-signature-kolumny-glosnikowe-ex-demo-CID99-IDO2rtu.html Jeżeli masz trochę więcej gotówki to proponuję takie kolumny do Twojego metrażu, słuchałem je osobiście w sklepie, naprawdę potrafią wiele. Rewelacyjny dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reyal Napisano 20 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia Dzięki za propozycję, ale chodzi mi dokładnie o te zestawy z Indianą do metrażu, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 20 kwietnia Udostępnij Napisano 20 kwietnia 561 lepiej się sprawdzi w takim metrażu. Ale szukaj mocniejszej Yamaha. Warto . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reyal Napisano 20 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 11 minut temu, maciek72 napisał: 561 lepiej się sprawdzi w takim metrażu. Ale szukaj mocniejszej Yamaha. Warto . Rozumiem, przemyśle jeszcze model wzmacniacza. No dobrze odpuszczę zatem Tesi 661. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 22 kwietnia Udostępnij Napisano 22 kwietnia Cześć, też uważam, że tu spokojnie starczą Tesi 561 Ze wzmacniaczy warto rozważyć jeszcze Audiolaba 6000A, czy Cambridge Audio CXA61 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts