terracan1929 Napisano 24 kwietnia Udostępnij Napisano 24 kwietnia Na przełomie maja i czerwca odbieram swój nowy wzmacniacz. Też Yamahę W związku z tym będę miał do sprzedania swój obecny - Yamaha AS-1200 czarny z lakierowanymi czarnymi boczkami. Zakupiony w grudniu 2020 r. w Top HIFI w Sopocie. Gwarancja Yamahy do listopada 2025 roku. Stan perfekcyjny. Jak z fabryki. Cały komplet - oryginalne kartony ze styropianami- 2 szt, pilot, instrukcje. Zainteresowanym mogę przesłać dokładną dokumentację foto. Cena ?........ Myślę, że 6 500 zł będzie ok. Odbiór osobisty - Trójmiasto. Wysyłka ? No, tak do mnie dotarł. Porozmawiamy, obgadamy i dogramy - płatność i sposób transportu. Szczerze polecam. Sprzęt prima sort. Zmieniam, bo zapragnąłem większych wycieraczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzoza007 Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia (edytowany) Witam, jestem potencjalnie zainteresowany. Edytowano 26 kwietnia przez brzoza007 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 27 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 kwietnia 12 godzin temu, brzoza007 napisał: Witam, jestem potencjalnie zainteresowany. Wysłałem do Ciebie wiadomość na priv. I tak też możesz ze mną korespondować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 29 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia Temat do zamknięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts