Lukasz Skiba Napisano 28 kwietnia Udostępnij Napisano 28 kwietnia Hej. Czy ktoś wie, jaka jest różnica pomiędzy tymi subami? Nigdzie nie mogę nic znaleźć. Jedyne, co mi się udało wywnioskować, to że ten MKII jest nowszy, ale niestety nie wiem, jakie ma "ulepszenia". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia Inny wzmacniacz i inna membrana Finalnie faktycznie gra głośniej i schodzi delikatnie niżej. Głównie głośniej przy tej samej mocy zasilacza. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Skiba Napisano 29 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia (edytowany) Ciekawi mnie czy warto jest doplacic te 900 zl do nowszej wersji ? Te starsze chodza po 2999zl (najtaniej widzialem za 2790)a nowsze 3890zl Edytowano 29 kwietnia przez Lukasz Skiba Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 kwietnia Udostępnij Napisano 30 kwietnia Tego Ci nie powiem. 1003 MKII nie jest 1205 pierwszej wersji. No ale gra lepiej od 1003 pierwszej wersji. 1ki sa wyprzedawane są tańsze. Jeśli żrodło pewne to mozna brac. albo zapytac sklepy o oferty na MKII Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 kwietnia Udostępnij Napisano 30 kwietnia W razie czego zapraszam na wycenę drugiej generacji Pierwszej już od dawna nie mamy u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts