1Ender Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja To co masz wydać na kable, wydaj na przedwzmacniacz. Pozdrawiam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 maja Udostępnij Napisano 12 maja Dnia 10.05.2024 o 21:47, Angeeel napisał: Niedługo czeka mnie przeprowadzka to ustawie je inaczej i zrobi się miejsce na gramofon Rozumiem. super Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeeel Napisano 12 maja Autor Udostępnij Napisano 12 maja 11 godzin temu, Fandiscopolo napisał: Brak basu z plyt gramofonowych....co za belkot!!!! Poczytalem o PLX 1000 bo chyba go postawie zamiast Duala,no chyba ze sie zabiore wreszcie za budowe plinty.Tak wiec wystepowal,nie wiem czy caly czas ma to miejsce,problem z luzem lozysk ramienia.Poprawienie fabryki ponoc jest bardzo latwe i szybkie. Osobiscie zamiast zabaw w kable (tak na poczatek!) proponuje zakup pre gramofonowego i podlaczenie do czegos lepszego niz piec wielozadaniowy Onkyo w ktorym pre bedzie na pewno slaaabe. Rozumiem a jaki przedwzmacniacz gramofonowy możecie polecić ?. Ja osobiście natknęłem się i zacząłem czytać o Cambridge Audio ALVA DUO i wydaje mnie sie spoko tylko, że nie mogę znaleźć w kolorystyce czarnej co o nim myślicie ?. Czy lepiej pójść w coś innego, dajcie znać, dzieki. Angeeel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Highlander_now Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja 15 godzin temu, Angeeel napisał: Rozumiem a jaki przedwzmacniacz gramofonowy możecie polecić ?. Ja osobiście natknęłem się i zacząłem czytać o Cambridge Audio ALVA DUO i wydaje mnie sie spoko tylko, że nie mogę znaleźć w kolorystyce czarnej co o nim myślicie ?. Czy lepiej pójść w coś innego, dajcie znać, dzieki. Angeeel W podobnej cenie kupisz Audiokultura Iskra 1. Możliwości zdecydowanie większe nić w przypadku ALVA DUO. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AutoPirat Napisano 13 maja Udostępnij Napisano 13 maja Dnia 7.05.2024 o 09:43, Angeeel napisał: zagłębiając się w temat natknęłem się na gramofon - Technics SL-1500C wiem, że cena jest znacznie większa od Pioneer PLX 1000 ten pierwszy, droższy, to posiada już wbudowany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angeeel Napisano 13 maja Autor Udostępnij Napisano 13 maja 1 godzinę temu, AutoPirat napisał: ten pierwszy, droższy, to posiada już wbudowany Masz na myśli, że Technics SL-1500C posiada wbudowany przedwzmacniacz już w sobie i nie trzeba kupować osobno, oddzielnie przedwzmacniacz to jak by to miało miejsce przy Pioneer DJ PLX-1000. To może Technics SL-1500C byłby lepszym wyborem. Angeeel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts