Q21 Napisano 8 maja Udostępnij Napisano 8 maja Nasz film o nowościach Focala już na naszym kanale! Omawiamy jako jedni z pierwszych na świecie słuchawki Hadenys i Azurys, czyli dwa modele, które jednocześnie mają sporo wspólnego, ale jednak są całkiem różne. Pierwsza propozycja ma konstrukcję otwartą, a druga zamkniętą. Obie jednak łączy przetwornik i najwyższa jakość wykonania. Więcej dowiecie się z filmu, zapraszamy do oglądania! 🙂 Co myślicie o tych słuchawkach? Zainteresowały Was, czy jednak czekacie na coś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToMiszcz Napisano 31 maja Udostępnij Napisano 31 maja Akurat szukam nowych zamkniętych słuchawek i Azurys mnie bardzo zainteresowało. Szkoda tylko, że cena w PLN jest zauważalnie wyższa niż w innych krajach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca Dnia 31.05.2024 o 08:46, ToMiszcz napisał: Akurat szukam nowych zamkniętych słuchawek i Azurys mnie bardzo zainteresowało. Szkoda tylko, że cena w PLN jest zauważalnie wyższa niż w innych krajach O cenach zawsze można porozmawiać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Dnia 31.05.2024 o 08:46, ToMiszcz napisał: Akurat szukam nowych zamkniętych słuchawek i Azurys mnie bardzo zainteresowało. Szkoda tylko, że cena w PLN jest zauważalnie wyższa niż w innych krajach Jeśli jeszcze niczego nie zakupiłeś, to zerknij sobie na B&W PX8. Aktualnie są w świetnej cenie 2199 zł Piękne wykończenie, bardzo uniwersalne w graniu, w dodatku dobre ANC Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts