Q21 Napisano 8 maja 2024 Napisano 8 maja 2024 Nasz film o nowościach Focala już na naszym kanale! Omawiamy jako jedni z pierwszych na świecie słuchawki Hadenys i Azurys, czyli dwa modele, które jednocześnie mają sporo wspólnego, ale jednak są całkiem różne. Pierwsza propozycja ma konstrukcję otwartą, a druga zamkniętą. Obie jednak łączy przetwornik i najwyższa jakość wykonania. Więcej dowiecie się z filmu, zapraszamy do oglądania! 🙂 Co myślicie o tych słuchawkach? Zainteresowały Was, czy jednak czekacie na coś innego? Odpisz, cytując
ToMiszcz Napisano 31 maja 2024 Napisano 31 maja 2024 Akurat szukam nowych zamkniętych słuchawek i Azurys mnie bardzo zainteresowało. Szkoda tylko, że cena w PLN jest zauważalnie wyższa niż w innych krajach Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 czerwca 2024 Autor Napisano 3 czerwca 2024 Dnia 31.05.2024 o 08:46, ToMiszcz napisał: Akurat szukam nowych zamkniętych słuchawek i Azurys mnie bardzo zainteresowało. Szkoda tylko, że cena w PLN jest zauważalnie wyższa niż w innych krajach O cenach zawsze można porozmawiać Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 7 czerwca 2024 Napisano 7 czerwca 2024 Dnia 31.05.2024 o 08:46, ToMiszcz napisał: Akurat szukam nowych zamkniętych słuchawek i Azurys mnie bardzo zainteresowało. Szkoda tylko, że cena w PLN jest zauważalnie wyższa niż w innych krajach Jeśli jeszcze niczego nie zakupiłeś, to zerknij sobie na B&W PX8. Aktualnie są w świetnej cenie 2199 zł Piękne wykończenie, bardzo uniwersalne w graniu, w dodatku dobre ANC Odpisz, cytując
Recommended Posts