marcinmarcin Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Jak w temacie. Jakość dźwięku znakomita, moim zdaniem znacznie lepsza od popularnych marek czy to z wyświetlaczem czy bez Cena niższa niż poprzedniego modelu. U mnie trochę lepiej zagrał dopiero Chord Qutest z naprawde dobrymi transportami. Do tego stabilny system, często aktualizowany. Działa świetnie Tidal Connect, wbudowany Tidal i Qobuz (mozna grać ze samego streamera, nie potrzeba zewnętrznej apki). Cena 2580 PLN, kontakt priv lub numer z ogłoszenia. https://www.olx.pl/d/oferta/streamer-volumio-primo-v2-CID99-ID107gzw.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 czerwca Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca Aktualne - polecam, w tej cenie nie słyszałem nic lepszego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 lipca Autor Udostępnij Napisano 27 lipca O dziwo dalej aktualne 🙃 dla konkretnego zainteresowanego , konkretny rabat. Dźwięk wysokiej klasy, za śmieszne pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 5 listopada Autor Udostępnij Napisano 5 listopada Nieaktualne, Primo zostawiłem sobie jako transport, w tej roli też znakomite. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts