marcinmarcin Napisano 2 czerwca Udostępnij Napisano 2 czerwca Wzmacniacz bardzo dobry dźwiękowo - słynna G klasa Arcama (w najnowszej odsłonie dopiero topowy A25 ma G klasę). Pierwsze Waty oddaje w A klasie. Stan bardzo dobry, dźwiękowo przebił go dopiero A klasowy Sugden w cenie wielokrotnie wyższej. Cena 2150 PLN, kontakt priv lub telefon z ogłoszenia. https://www.olx.pl/d/oferta/arcam-a29-wzmacniacz-zintegrowany-hifi-CID99-IDZOolj.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 22 czerwca Autor Udostępnij Napisano 22 czerwca Aktualne polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 26 lipca Autor Udostępnij Napisano 26 lipca Up, w tej cenie naprawdę godny polecenia wzmacniacz 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca Kurcze mam teraz SA10 i bardzo mi się podoba jak gra. Ciekawe jak A29 wypada w porównaniu. Szkoda ze mam tak daleko... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 27 lipca Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 13 godzin temu, Artur Charicki napisał: Kurcze mam teraz SA10 i bardzo mi się podoba jak gra. Ciekawe jak A29 wypada w porównaniu. Gra bardzo podobnie do SA20. Zresztą środek SA20 jest praktycznie identyczny jak A29. Różni się dołożonym dacem w SA20. Miałem oba razem, Sa20 grała trochę jaśniej, ale była nowa, a A29 używany. Ja wybrałem A29 bo chciałem pełny analog. I tak używam zewnętrznego daca. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 30 sierpnia Udostępnij Napisano 30 sierpnia Masz go jeszcze na sprzedaż? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 30 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia Raczej tak, co prawda ma znajomy wpaść go posłuchać do mnie ale to tak pewnie żeby posłuchać... choć nigdy nie wiadomo 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts