19Marcin20 Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Hej, nadszedł czas na zmianę słuchawek do grania, szukałem szukałem coś znalazłem ale potrzebuje pomoc fachowców. Budżet 500 - 600 zł. Znalazłem coś takiego STEELSERIES Arctis Nova 5P Wireless ale jedna z osób powiedziała, że dużo lepsze są tańsze Baseus AeQur GH02. I teraz pytanie do Was co Wy o tym myślicie? Może coś innego? Najbardziej chodzi o odgłosy wokół kroki, skąd ktoś idzie itp Z góry bardzo dziękuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Dnia 3.06.2024 o 11:08, 19Marcin20 napisał: Hej, nadszedł czas na zmianę słuchawek do grania, szukałem szukałem coś znalazłem ale potrzebuje pomoc fachowców. Budżet 500 - 600 zł. Znalazłem coś takiego STEELSERIES Arctis Nova 5P Wireless ale jedna z osób powiedziała, że dużo lepsze są tańsze Baseus AeQur GH02. I teraz pytanie do Was co Wy o tym myślicie? Może coś innego? Najbardziej chodzi o odgłosy wokół kroki, skąd ktoś idzie itp Z góry bardzo dziękuje. Cześć, Czy zależy Ci aby te słuchawki łączyły się po BT czy w jakiś sposób miałyby łączyć się po kablu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Marcin20 Napisano 9 czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca Cześć, bez różnicy zależy mi na jakości dźwięku w grze i z tego co mi mówiono Baseus są lepsze ale czy jest tak faktycznie?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca 23 godziny temu, 19Marcin20 napisał: Cześć, bez różnicy zależy mi na jakości dźwięku w grze i z tego co mi mówiono Baseus są lepsze ale czy jest tak faktycznie?? Nie mamy w ofercie tych słuchawek więc się nie wypowiemy ale proponuję zwrócić uwagę na typowo gamingową słuchawkę, czyli: Audeze Maxwell wersja dla Playstation https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-gamingowe/maxwell-playstation.html To jest dopiero kocur! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 15 czerwca Udostępnij Napisano 15 czerwca Audio-Technica ATH-M50x grają bardzo rozdzielczo i precyzyjnie w tym budżecie cenowy, co automatycznie skutkuje dobra przestrzennością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts