Remus1980 Napisano 5 czerwca Udostępnij Napisano 5 czerwca Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, jestem tu nowy mam na imię Tomek. Potrzebuje waszej pomocy i porady , posiadam Onkyo tx8270 z kolumnami Dali Zensor 7 w 20m2 salonie, przymierzam się do zakupu subwoofera . Co mi doradzicie, polecicie do takiego zestawu , zestaw jest budżetowy wiec nie chciałbym wydawać wielkiej kasy na subwoofer , może być używka. Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 6 czerwca Udostępnij Napisano 6 czerwca Cześć, co rozumiesz przez nie za dużą kasę? Z nówek warto rozważyć KEF Kube 8 MIE, ewentualnie Fyne Audio F3.10. Z używek szukałbym RELi T5 lub SVS SB-1000 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remus1980 Napisano 7 czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 czerwca Dzięki za odpowiedź i pomoc. Mając na myśli nieduża kasę myślałem tak do 2000pln. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekD Napisano 7 czerwca Udostępnij Napisano 7 czerwca Miałem identyczny dylemat, salon ok 21m. Tylko ja miałem tx-9150. Wymieniłem go na Audiolaba 6000a play i zaadaptowałem akustycznie (jeszcze proces trwa). Jeszcze nie skończyłem pełnej adaptacji a już okazało się, że sub jest zbędny a Zensory dostały nowe życie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts