pawciu Napisano 5 czerwca Udostępnij Napisano 5 czerwca Dzień dobry, Jestem posiadaczem Fiio r7 podłączony przez kabel koncentryczny do kina domowego logitech z906. A problem ktory mam to nie odtwaraza muzyki 192khz tylko najwyżej 96khz. Raz cos zadziałało i odtworzył 192khz, pozniej po dodaniu kolejnej muzyki znowu zero dzwieku. Po usunięciu muzyki ktore dodałem i zostawieniu jednej która działała przed dalej jest cisza. W trybie android w aplikacji tidal jest ta sama sytuacja dzwiek w 192khz nie odtwarza a w 96khz odtwarza. Nie mam pomysłu gdzie leży przyczyna tym bardziej ,że odtworzył dzwiek bez zadnych zacięć. Prosze o pomoc Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 czerwca Udostępnij Napisano 5 czerwca Zadaj najpierw sobie pytanie, czy naprawdę ma sens to 192kHz zwłaszcza przy takim źródle jak Logitech. Słyszysz rozniece między 96kHz, a 192kHz? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciu Napisano 6 czerwca Autor Udostępnij Napisano 6 czerwca 20 godzin temu, DiBatonio napisał: Zadaj najpierw sobie pytanie, czy naprawdę ma sens to 192kHz zwłaszcza przy takim źródle jak Logitech. Słyszysz rozniece między 96kHz, a 192kHz? Może i masz racje to juz pomijajać czy bede czuł różnice czy nie. Ale moze sie orientujesz dlaczego odtworzyło i przestalo odtwarzac bo to mnei tak w sumie najbardziej Ciekawi Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts