Żadnych Przygód Napisano 13 czerwca Udostępnij Napisano 13 czerwca Szanowni Państwo, Szukam słuchawek wokółusznych, zamkniętych, oferujących zarówno łączność Bluetooth jak i połączenie kablowe. Słuchawki będą wykorzystywane do słuchania wszelakich gatunków muzyki, jednak ze szczególnym naciskiem na utwory klasyczne. Formaty dźwięku: mp3, FLAC Kwota do wydania: 400-999zł Zależy mi na słuchawkach oferujących jak najlepszą jakość muzyki w tym przedziale cenowym. Nie interesuje mnie ANC (może być ale nie musi) ani zabawa z equalizerami. Jako punkt odniesienia wspomnę, że używałem wcześniej PLANTRONICS BG 810S. Zapewniały przyzwoitą jakość po kablu, jednak już nieakceptowalną przy połączeniu bluetooth. Rozpadły się po 3 miesiącach, więc szukam czegoś lepszego konstrukcyjnie i brzmieniowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 czerwca Udostępnij Napisano 13 czerwca Cześć 🙂 lekko ponad budżet, ale warto sprawdzić Sennheisery Momentum 4 Wireless, a także tańsze Accentum Plus 🙂 Granie bardziej basowe, ale z dobrą sceną i przejrzystością, mimo wszystko bardzo uniwersalne. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 czerwca Udostępnij Napisano 18 czerwca Cześć, Lekko ponad Twoje założenia, ale warte zdecydowanie uwagi, to Audio Technica M50XBT2 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/ath-m50xbt.html Dobra technicznie, lekka na głowie, dająca dużo dźwięku, w kierunku dźwięku studyjnego. Warto sprawdzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts