Bartłomiej04 Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca (edytowany) Witam, Proszę o pomoc w doradzeniu słuchawek (i ewentualnie jakiś dac/amp) do max 1000zł. Interesuje mnie przede wszystkim szeroka scena (głównie pod gry), dosyć neutralny dźwięk bez basu tłumiącego wszystkie inne tony (z małym ale, ponieważ w odtwarzaczach lubię na moich aktualnych Viro Plus USB zwiększyć delikatnie wysokie i niskie tony czy zmniejszyć środek, jak zwał tak zwał). Jestem raczej otwarty na słuchawki nauszne/dokanałowe (IEM czy jakoś tak), byle były w miarę wygodne przy długich sesjach, jak i ewentualny wzmacniacz może być na USB, USB-C lub klasycznie Jack 3,5mm. Za ewentualne błędy przepraszam, nie jestem ekspertem, ani nawet amatorem. Z góry dziękuję :)). Edytowano 19 czerwca przez Bartłomiej04 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca Cześć Na start na pewno zainteresowałbym się Hifimanami HE400SE, to bardzo fajne słuchawki otwarte z bdb sceną i pozycjonowaniem, lekkie i wygodne. Do tego bardzo fajnie pasuje iFi Audio Zen Air DAC. Lekko ocieplony, ale dalej naturalny. W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 21 czerwca Udostępnij Napisano 21 czerwca Dnia 19.06.2024 o 19:52, Bartłomiej04 napisał: Witam, Proszę o pomoc w doradzeniu słuchawek (i ewentualnie jakiś dac/amp) do max 1000zł. Interesuje mnie przede wszystkim szeroka scena (głównie pod gry), dosyć neutralny dźwięk bez basu tłumiącego wszystkie inne tony (z małym ale, ponieważ w odtwarzaczach lubię na moich aktualnych Viro Plus USB zwiększyć delikatnie wysokie i niskie tony czy zmniejszyć środek, jak zwał tak zwał). Jestem raczej otwarty na słuchawki nauszne/dokanałowe (IEM czy jakoś tak), byle były w miarę wygodne przy długich sesjach, jak i ewentualny wzmacniacz może być na USB, USB-C lub klasycznie Jack 3,5mm. Za ewentualne błędy przepraszam, nie jestem ekspertem, ani nawet amatorem. Z góry dziękuję :)). Cześć, Obowiązkowo, zerknij no i przesłuchaj sobie Audio Technice A550Z https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-a550z.html Istnieje spora szansa, że właśnie trafisz w swój gust ale obowiązkiem będzie dołożenie do nich wzmacniacza z DAC, który wyciągnie ich potencjał, a mianowicie Audioquest Dragonfly chociażby w wersji Black https://www.tophifi.pl/sluchawki/wzmacniacze-sluchawkowe/audioquest-dragonfly-black.html zachęcamy na testy :):) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts