misiek247 Napisano 26 czerwca Udostępnij Napisano 26 czerwca Cześć, jestem tu nowy, szukam jakiejś pomocy gdyż odgrzebałem kolumny Pioneer CS-989 w których spalony jest głośnik średniotonowy, jego oznaczenie to 77-B02A. Chciałbym je trochę zreanimować i jeszcze pokorzystać. Przeszukałem jak mogłem i co mogłem i nie potrafię znaleźć używki ani informacji na jaki innym głośnik pasujący do tych kolumn mógłbym go wymienić. Może ktoś mi coś podpowie? Wymiary: całkowita średnica to około 102mm, rozstaw otworów po przekątnej to około 90mm, wysokość głośnika to około 40mm, impedancja 6,3 Ohm. Dzięki i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 czerwca Udostępnij Napisano 26 czerwca 28 minut temu, misiek247 napisał: Przeszukałem jak mogłem i co mogłem i nie potrafię znaleźć używki ani informacji na jaki innym głośnik pasujący do tych kolumn Najszybciej https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/pioneer-cs-989-lautsprecher-1-paar-/2750684860-172-19368 i masz zapas na lata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts