R_33 Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca Czy ktoś może się orientuje jakie obciążenie dla wkładki Yamaha MC-4?? W necie ciężko coś znaleźć na ten temat. Yamaha Mc-5 ma 1,2g Yamaha MC-7 ma 1,5g Yamaha MC-3 ma 1,2 g Yamaha MC-1 ma 1,8g A Yamaha MC-4 ????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca 1 godzinę temu, R_33 napisał: A Yamaha MC-4 ????? Faktycznie nie ma takiej informacji. Stawiałbym na 1,2 g . Możesz sprawdzić czy wszystko ok. przy takim nacisku na płycie testowej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_33 Napisano 30 czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca 30 minut temu, tomek4446 napisał: Faktycznie nie ma takiej informacji. Stawiałbym na 1,2 g . Możesz sprawdzić czy wszystko ok. przy takim nacisku na płycie testowej. Na innym forum znaleziono Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 30 czerwca Udostępnij Napisano 30 czerwca (edytowany) Masz podaną tolerancję +- 0,2 g. Zacząłbym od 1,2 g i zobaczył jak będzie. Edytowano 30 czerwca przez tomek4446 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_33 Napisano 30 czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 czerwca 20 minut temu, tomek4446 napisał: Masz podaną tolerancję +- 0,2 g. Zacząłbym od 1,2 g i zobaczył jak będzie. Miałem 1,2 na chwilę (bo wzorowałem sie inną z tej serii) ale za wysokich za dużo było. Potem wziąłem na 1.5 i było ok. teraz zmniejszyłem na 1.4 ale jutro zobaczę dopiero Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts