Doniu99 Napisano 29 lipca Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Porównujesz do KEF Q350? Dobrze pamiętam? Cambridge to dobry partner dla Pylona. W sumie nie tyle co chciałem porównać co tak troszkę samo wyszło Po 2 dniach zacząłem odsłuch innych z uwagi na to że kefy zaczęły mnie męczyć średnica po dłuższym słuchaniu. Teraz wiem że warto wypożyczyć na dłuższą chwilę jeśli jest to możliwe. A co do porównywania to chyba to nie ma czego porównywać. To inaczej grające kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk Pl Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca @Doniu99 Priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca 21 godzin temu, Doniu99 napisał: Teraz wiem że warto wypożyczyć na dłuższą chwilę jeśli jest to możliwe. Tak, mówiłem o tym wielokrotnie. 21 godzin temu, Doniu99 napisał: A co do porównywania to chyba to nie ma czego porównywać. To inaczej grające kolumny. W Pylonie cie średnica nie męczy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doniu99 Napisano 30 lipca Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Tak, mówiłem o tym wielokrotnie. W Pylonie cie średnica nie męczy? W porównaniu do kefa w pylonie jakby wszystkie pasma były bardziej wyrównane.. w połączeniu z moim cxa81mk2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca 22 godziny temu, Doniu99 napisał: W porównaniu do kefa w pylonie jakby wszystkie pasma były bardziej wyrównane.. w połączeniu z moim cxa81mk2 Rozumiem i ok. W takim razie zycze długiego zadowolenia ze sprzetu. Udanych odsłuchów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts