Doniu99 Napisano 29 lipca 2024 Autor Napisano 29 lipca 2024 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Porównujesz do KEF Q350? Dobrze pamiętam? Cambridge to dobry partner dla Pylona. W sumie nie tyle co chciałem porównać co tak troszkę samo wyszło Po 2 dniach zacząłem odsłuch innych z uwagi na to że kefy zaczęły mnie męczyć średnica po dłuższym słuchaniu. Teraz wiem że warto wypożyczyć na dłuższą chwilę jeśli jest to możliwe. A co do porównywania to chyba to nie ma czego porównywać. To inaczej grające kolumny. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 30 lipca 2024 Napisano 30 lipca 2024 21 godzin temu, Doniu99 napisał: Teraz wiem że warto wypożyczyć na dłuższą chwilę jeśli jest to możliwe. Tak, mówiłem o tym wielokrotnie. 21 godzin temu, Doniu99 napisał: A co do porównywania to chyba to nie ma czego porównywać. To inaczej grające kolumny. W Pylonie cie średnica nie męczy? Odpisz, cytując
Doniu99 Napisano 30 lipca 2024 Autor Napisano 30 lipca 2024 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Tak, mówiłem o tym wielokrotnie. W Pylonie cie średnica nie męczy? W porównaniu do kefa w pylonie jakby wszystkie pasma były bardziej wyrównane.. w połączeniu z moim cxa81mk2 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 31 lipca 2024 Napisano 31 lipca 2024 22 godziny temu, Doniu99 napisał: W porównaniu do kefa w pylonie jakby wszystkie pasma były bardziej wyrównane.. w połączeniu z moim cxa81mk2 Rozumiem i ok. W takim razie zycze długiego zadowolenia ze sprzetu. Udanych odsłuchów. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts