Q21 Napisano 17 lipca Udostępnij Napisano 17 lipca 2 godziny temu, TwardyStolec napisał: Swoją drogą co myślicie o KefQ950? Te KEFy to tańsze kolumny, w budżecie do 8 tys już bym ich nie rozważał raczej. Udaj się na odsłuch (zapraszam do nas ), sprawdź kilka opcji i wróć ze wnioskami Wtedy będzie można doradzać dalej jeśli się czymś nie zachwycisz na dzień dobry. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca 22 godziny temu, Majtek2013. napisał: Tak. Jest pomieszczenie jest wysokie (nie pamiętam ile ma wysokości). Czuję się jak w sali koncertowej. 🔊🎼🎶🙂 Byle tego pogłosu nie było a jedynie efekt zadowolenia 20 godzin temu, TwardyStolec napisał: @Piotr Sonido Chciałbym uzyskać szeroką scene z dobrą separacją instrumentów, najlepiej by bas był głęboki lecz kontrolowany aby zbyt mocno nie dominował nad średnicą i wysokimi tonami. Średnie naturalne i klarowne. Wysokie tony bez szorstkości i ostrości aby były czyste i szczegółowe. Preferuje cieplejsze brzmienie, tylko by kolumny nie były nadto ciepłe bo yamaha już sama w sobie generuje cieplejsze brzmienie. A o jaką akustykę zadbałeś? Yamaha absolutnie nie gra ciepło. 19 godzin temu, TwardyStolec napisał: Swoją drogą co myślicie o KefQ950? Bardzo fajne kolumny. Chodź łagodniejsze, spokojne. Ciepłe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013. Napisano 18 lipca Udostępnij Napisano 18 lipca 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Byle tego pogłosu nie było Nie ma pogłosu: są tapety, firany, zasłony, dywan, regał z książkami, dwie szafy, fotele, pianino, kanapa, parę doniczek z dużymi roślinami. ✌️ 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca 22 godziny temu, Majtek2013. napisał: Nie ma pogłosu: są tapety, firany, zasłony, dywan, regał z książkami, dwie szafy, fotele, pianino, kanapa, parę doniczek z dużymi roślinami. ✌️ No to ok. Akustyka to wazna rzecz. Chociaż w bazowej formie. Rozumiem że tam mieszkasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majtek2013. Napisano 19 lipca Udostępnij Napisano 19 lipca 21 minut temu, Piotr Sonido napisał: Rozumiem że tam mieszkasz. Ten pokój, który jest na zdjęciu jest częścią mojego mieszkania i służy do słuchania muzyki, picia kawy, przyjmowania gości. Wiem, że wygląda trochę przedpotopowo i będzie remontowany. ⚒️🔧 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 lipca Udostępnij Napisano 22 lipca Dnia 19.07.2024 o 07:37, Majtek2013. napisał: Ten pokój, który jest na zdjęciu jest częścią mojego mieszkania i służy do słuchania muzyki, picia kawy, przyjmowania gości. Wiem, że wygląda trochę przedpotopowo i będzie remontowany. ⚒️🔧 Rozumiem. Fajnie mieć taki pokoik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts