PanKlor Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu btw podczas kalibracji suby nie powinny byc na auto tylko na on. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutozaur Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu (edytowany) 3 godziny temu, Butler napisał: Weź zrób kalibrację na jednym, doprowadź by było 0 +-1dB. Potem włącz ten drugi i to samo. Na końcu zrób kalibrację z obyma. 0db jest Twoim celem właśnie po to by prawidłwo się wybudzał oraz wyłączał w trybie auto, to się właśnie opiera na sile sygnału RCA. Ok, cenna wskazówka. Tak zrobię. A czy ręczna korekcja da taki sam efekt? 2 godziny temu, PanKlor napisał: btw podczas kalibracji suby nie powinny byc na auto tylko na on. Hmm, nie wiedziałem. Oba są na auto. Jeden mi się nawet nie wybudził. Jeszcze muszę ogarnąć kalibrację z instrukcją bo wygląda na bardziej rozbudowaną. Edytowano 19 godzin temu przez gutozaur Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKlor Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, gutozaur napisał: Hmm, nie wiedziałem. Oba są na auto. Jeden mi się nawet nie wybudził. Właśnie dlatego powinny być na on. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dnia 11.01.2025 o 12:15, gutozaur napisał: U mnie to nie działa. Włączyłem muzykę przez airplay, wybrałem straight, extra bass jest wyłączony i przy wyższym poziomie głośności suby się załączają. Nie da się zrobić tak żeby się nie załączały oczywiście poza ręcznym wyłączaniem. To kwestia ustawień. Da się ustawić żeby w stereo nie grały. Dnia 11.01.2025 o 12:36, gutozaur napisał: Nic to nie daje. Suby się włączają. Extra bass na off i sub na off i zapisujesz to ustawienie. Fronty daj na large full band, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts