Konrad1 Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Witam, Potrzebuję pomocy w doborze używanego amplitunera do kolumn Magnat Quantum 675. Dobrze żeby był bluetooth. Budżet ok. 1000,00zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Cześć na drugim forum pisałeś o Wi-Fi, więc szukałbym używanych ampli od Onkyo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad1 Napisano 29 lipca Autor Udostępnij Napisano 29 lipca 23 minuty temu, Q21 napisał: Cześć na drugim forum pisałeś o Wi-Fi, więc szukałbym używanych ampli od Onkyo. No tak Ale jestem całkowitym laikiem i nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę. Tu muszę zaufać komuś kto się zna i stąd też moja prośba na forum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Za 1000 zł to bierz coś działającego a nie że wybór Mozna celować w Denona DRA700 to był bardzo udany model i do tego Wiim mini Albo w wzmacniacz Harmana na przykład HK 680 super model i Wiim mini. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad1 Napisano 30 lipca Autor Udostępnij Napisano 30 lipca Zawęziłem wybór do: Yamaha R-N303D Yamaha R-N402D Pioneer SX-N30AE Chyba, że jest coś lepszego w tym budżecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 30 lipca Udostępnij Napisano 30 lipca Moim zdaniem z tych opcji Pioneer powinien być okej jeśli jest w pełni sprawny i w dobrym stanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad1 Napisano 30 lipca Autor Udostępnij Napisano 30 lipca Dzięki za radę 🙂 no funkcjonalność jest podstawą zakupu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts