cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Gdyby połączyć te dwie kolumny wychodzi mi Dali Rubicon Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, cymes napisał: Gdyby połączyć te dwie kolumny wychodzi mi Dali Rubicon Bardzo możliwe. Przy czym Dynki mają w rękawie asa w postaci Esotara. Ciekawie byłoby kiedyś sprawdzić, czy faktycznie daje im to przewagę w zakresie sopranów. Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że wolałbym charakter góry S40 niż Goldów czy Menuetów. Rubikonów niestety nie znam. Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Podobno Rubicony mają niższej klasy kopułkę od Menuetów, więc jeśli ta z 'maluchów' Cię Rafale nie przekonała, nie ma co Rubiconami sobie głowy zawracać. 😀 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, soberowy napisał: jeśli ta z 'maluchów' Cię Rafale nie przekonała To nie tak. Góra Menuetów też jest b. przyjemna, ale soprany S40 postawiłbym jednak wyżej. Odpisz, cytując
cymes Napisano 59 minut temu Napisano 59 minut temu 23 minuty temu, soberowy napisał: Podobno Rubicony mają niższej klasy kopułkę od Menuetów W rzeczywistości góra jest najbardziej zbliżona, Rubicon mają więcej pazura, im niżej z pasmem tym większe różnice. Odpisz, cytując
Recommended Posts