Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Jak kupie nowy amplituner to czy on będzie się uruchamiał automatycznie po włączeniu tv hdmi arc ?. Nie wiem co czy zostać przy tym co mam i wymienić tylko amplituner. Albo kupić  jakiś soundbar np jbl 1000 albo bose 900.

Napisano
4 godziny temu, jaro1370 napisał:

Jak kupie nowy amplituner to czy on będzie się uruchamiał automatycznie po włączeniu tv hdmi arc ?

Przy odpowiednim ustawieniu wszystkiego i jeśli TV obsługuje ARC/CEC to tak :) 

Napisano

Ta yamaha V6A ma słabszy wzmacniacz od rx 1800 czy to będzie jakaś różnica,coś  też w opiniach piszą że ma mały wyświetlacz.A jeszcze chciałbym wymienic głosnik centralny teraz mam jakiegoś visatona.Myslałem o używanym b&w lcr 60 s3 bo taki zmieści się do półki  pod tv a lcr 600 s3 już nie czy ten lcr 60 może być 

Napisano
Dnia 7.08.2024 o 10:33, jaro1370 napisał:

Ta yamaha V6A ma słabszy wzmacniacz od rx 1800 czy to będzie jakaś różnica,coś  też w opiniach piszą że ma mały wyświetlacz.A jeszcze chciałbym wymienic głosnik centralny teraz mam jakiegoś visatona.Myslałem o używanym b&w lcr 60 s3 bo taki zmieści się do półki  pod tv a lcr 600 s3 już nie czy ten lcr 60 może być 

A moze denon  avr x2800 dab 95w na kanał przy 2 glosnikach.

• 2 weeks later...
Napisano
Dnia 10.08.2024 o 17:51, jaro1370 napisał:

A moze denon  avr x2800 dab 95w na kanał przy 2 glosnikach.

Bylem w salonie audio i tam powiedzieli ze lepieǰ zostawic rx v1800 bo jak chodzi o dzwięk to nowsze nie maǰą takiej jakosći chyba ze modele droższe