XEROPOP Napisano 11 sierpnia Udostępnij Napisano 11 sierpnia Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na tym forum i przybywam z pytaniem bo już sam nie wiem co myśleć o moich poczynaniach z dźwiękiem do podcastu. Nagrałem próbkę dźwięku nałożyłem na nią kompresor, deesser, usunąłem pogłos, odszumiłem, nałożyłem delikatny EQ i pytanie czy brzmi to dobrze. Tak długo przy tym siedzę, że już sam nie wiem co o tym myśleć. Korzystam ze sprzętu focusrite scarlet solo interfejs oraz mikrofonu shure sm 58. Warto nadmienić, że nie ma odpowiednio wygłuszonego pomieszczenia. Proszę o ocenę i jakieś porady. Jeżeli temat założyłem w złym miejscu, proszę o przeniesienie :) testtttt.wav Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 sierpnia Udostępnij Napisano 12 sierpnia 19 godzin temu, XEROPOP napisał: Tak długo przy tym siedzę, że już sam nie wiem co o tym myśleć. Moim zdaniem brzmi ok (odsłuchane z smartfona). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts