Radi73 Napisano 17 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2009 WitamOd tygodnia jestem posiadaczem interkonektu QED QUNEX SILVER SPIRAL (1m). Mam swoje pierwsze spostrzeżenia, ale jestem ciekaw Waszych. Kupiłem go troszkę w ciemno i już wiem że nie żałuje, bo narazie doznaje cały czas nowych efektów w dźwieku. Myslę, że jeszcze nie wygrzał się do końca, dlatego nie opisuje go tylko czekam na Was........................Oczywiście dołącze swoją opinię jak kabelek będzie gotów, he, he Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 17 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2009 Miałem ten kabel z 5 lat temu , z czym on u Ciebie gra ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 17 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2009 Może troszkę przesadziłem lecz nie żałuje, bo mam już sporą kolekcje płyt SACD i DVD-AUDIO, a odtwarzam to na PIONEER DV-LX50 podpietym do YAMAHA DSP-A1 Jesli o kolumny chodzi to Dali IKON 7 Kable głośnikowe LINN K20 Małe pierwsze wrażenia: Są w całym paśmie bardzo ciepłe i nie tracą przy tym analityczności (choć wysokim tonom przydało by się ociupinkę więcej blasku). Doskonała perfekcyjnie przekazana stereofonia, bardzo szczegółowe z mnóstwem powietrza wokół instrumentów. Grają planami scena jest mocno separowana. Kapitalnie rozbudowany bas, ma wiele wcieleń i kolorów, jednak zawsze pod pełną kontrolą. HI-FI i MUZYKA napisało w podsumowaniu: ,,wart każdej złotówki” ja dopisuje: AMEN Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 21 kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 Czy nic więcej już nie napiszesz Fono Master?????????????????????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2009 W mojej aktualnej wtedy konfiguracji /Rotel RCD-02,RA-03+RB-03/ odbierałem tą łączówke jako rozdzielczą z b.dobrym basem lecz lekko rozjaśnioną. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts